Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Igralka, pedagoginja

Urška je igralka in gledališka pedagoginja, članica Igralskega studia v Ljubljani, kjer je študirala dramsko igro. Ustvarja na področju gledališča, filma in televizije.

Prof.dr. Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja.

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

Podjetnica in predavateljica

Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago (Nova Gorica) in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 28 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Janez Žezlina je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in magistriral na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Dobran Juričan, mag., ima več kot 15 letne izkušnje v vlogi management konsultanta, interim managerja in Lean leadership coach-a.

Predavateljica

Zaposlena sem na radiu Robin kot glavna in odgovorna urednica ter programska direktorica. Pripravljam svoje avtorske oddaje in pogovore z gosti, vodim prireditve in moderiram okrogle mize, občasno pa pišem tudi članke.

Doktorat znanosti

Dr. Jelka Breznik je raziskovalka na področju slovenskega jezika, predvsem govora, glasu, diha in javnega nastopanja.

Andrea Bellavite se je rodil v Veroni in od leta 1968 biva v Gorici. Je poklicni novinar, popotnik in kolesar.

Matic Moličnik je psiholog in mednarodni coach, ki verjame, da je podjetje lahko uspešno le, če resnično prisluhne zaposlenim in strankam.

User registration

You don't have permission to register

Reset password