Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Profesorica trženja

Maja Konečnik Ruzzier je redna profesorica in predstojnica katedre za trženje na ljubljanski Ekonomski fakulteti.

Dr. Socialne psihologije

Dr. Aleksander Zadel je doktor socialne psihologije in specialist klinične psihologije. Zaposlen je na Inštitutu za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio.

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Izredni profesor

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

TikTok monster

Primož Oberč iz Zagorja ob Savi. Star 19 let. S TikTokom se ukvarjamo že 2 leti. Imamo agencijo kje sodelujemo z več kot 25 strankami. Med drugimi Wolt, Vitapur, Vigoshop, Estetika Fabjan… Zanima me podjetništvo, razvoj in napredek. V TikToku vidim ogromno priložnost za podjetja in mlade kreatorje!

Konzulent

Ima več kot dvajsetletno izkušnjo na področju svetovanja in finančnega projektiranja za podjetja in druge ustanove. Predsednik ZADRUŽNE KRAŠKE BANKE TRST GORICA.

Trenerka in strateginja za vodenje in komunikacijo

Trenerka in strateginja z dolgoletno globalno prakso na področju komuniciranja. Navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in paleto praktičnih primerov.

Dipl. org. v turizmu, MBA

Izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem z mednarodnimi izkušnjami.

Strateška direktorica

Po izobrazbi novinarka, ki se je prek 20-letnega dela v marketinških agencijah in z dodatnimi usposabljanji razvila v marketinško strateginjo, specializirano za trajnostni marketing. Predavateljica in podbudnica trajnostnih panožnih sprememb, ki verjame, da odgovornost trajnostnega prehoda nosimo vsi.

Docentka za slovenski jezik na Filozofski fakulteti v Ljubljani

Matejka Grgič je jezikoslovka, prevajalka, tolmačka, lektorica, predavateljica na Univerzi v Ljubljani in sodelavka SLORI-ja.

dipl. dramska igralka

Dolgoletna članica in prvakinja ansambla SNG Nova Gorica je doštudirala dramsko igro in umetniško besedo na AGRFT v Ljubljani.

Diplomirani ekonomist (UN)

Aljaž Zupan je predsednik Društva Lojtra, izobraževalni trener in samostojni podjetnik. Ukvarja se s podpiranjem mladih na različnih področjih.

Diplomirala na Univerzi v Benetkah Ca’ Foscari Fakulteta za Interkulturalni razoj turističnih storitev (Ekonomija in turizem)

Navdušena nad gastronomsko in vinsko kulturo, tradicijami, kulinaričnimi tradicijami in inovacijami, lokalnim razvojem, inovacijami v turističnem sektorju, počasnim in zelenim turizmom, podjetniškim razvojem malih podjetij, digitalnim marketingom, navdušena nad potovanji in odkrivanjem novih krajev.

Trener osebne in poklicne učinkovitosti

Trener voditeljstva in generativnega sodelovanja v mednarodnem kontekstu, z globokim razumevanjem človeka, radovednostjo in širino poslovnih izkušenj.

NLP Coach, Mojster

Andreja je certificirana NLP Coachinja in NLP Mojster, pred vsem tem pa človek, ki ima v sebi iskreno željo pomagati sočloveku k višji kakovosti njegovega življenja, odnosa in dobrega stika s samim seboj in ostalimi.

Magister s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju".

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

uni.dipl.ekon.

Mateja Milost je direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Poslovno tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici. Njena svetovanja in izobraževanja so usmerjena na področje trženja, internacionalizacije, prodajnih strategij in poslovnega komuniciranja.

Strokovni sodelavec na IPM Inštitutu za politični menedžment

Petar Mrdović je diplomant mednarodnih odnosov, ki se zadnja leta ukvarja predvsem z izobraževanjem mladih na področju aktivnega državljanstva, politične pismenosti, političnega sistema Republike Slovenije in delovanja Evropske Unije. Trenutno zaključuje dvojni magister Evropskih študij in javnih politik ter upravljanja.

Igralka, pedagoginja

Urška je igralka in gledališka pedagoginja, članica Igralskega studia v Ljubljani, kjer je študirala dramsko igro. Ustvarja na področju gledališča, filma in televizije. Je soustanoviteljica Gledališke šole Talia v Kopru, kjer 18. leto poučuje dramsko igro.

Univ. dipl. muz, MBA

Ksenija Benedetti je izredna predavateljica na Univerzi na Primorskem in vodja Akademije za poslovni protokol. 18 let je vodila državni Protokol Republike Slovenije, 20 let pa že predava različnim javnostim, od gospodarstva, javne uprave in diplomacije. Je avtorica dveh knjig: Protokol, simfonija forme in Kažipoti, sonatina o odnosih in kulturi srca. Je tudi prejemnica več nagrad.

Evgen Ban je operativni tajnik ZSŠDI, radijski in televizijski voditelj ter poklicni moderator z dolgoletnimi izkušnjami na medanrodni ravni.

Red. Prof. Mag.

Alida Bevk je diplomirana dramska igralka in od leta 2009 predavateljica govora na AGRFT. V svojem raziskovanju govora se je predvsem posvetila fiziologiji diha, ki ga povezuje s čustvenim stanjem govorca in nadalje z negovo govorno interpretacijo.

Univ. Dipl. obl. s priznanjem pomembnih umetniški del

Matjaž Tomažič je grafični ter UX/UI oblikovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Prav tako je docent na Fakulteti za dizajn v Ljubljani.

Novinarka, svetovalka za strateško komuniciranje

Trenerka javnega nastopanja, soavtorica učbenika Multimedijski praktikum - IAM, sooblikovalka nacionalnega kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo napovedovalec – moderator.

User registration

You don't have permission to register

Reset password