Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Profesorica trženja

Maja Konečnik Ruzzier je redna profesorica in predstojnica katedre za trženje na ljubljanski Ekonomski fakulteti.

Dr. Socialne psihologije

Dr. Aleksander Zadel je doktor socialne psihologije in specialist klinične psihologije. Zaposlen je na Inštitutu za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio.

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

TikTok monster

Primož Oberč iz Zagorja ob Savi. Star 19 let. S TikTokom se ukvarjamo že 2 leti. Imamo agencijo kje sodelujemo z več kot 25 strankami. Med drugimi Wolt, Vitapur, Vigoshop, Estetika Fabjan… Zanima me podjetništvo, razvoj in napredek. V TikToku vidim ogromno priložnost za podjetja in mlade kreatorje!

Konzulent

Ima več kot dvajsetletno izkušnjo na področju svetovanja in finančnega projektiranja za podjetja in druge ustanove. Predsednik ZADRUŽNE KRAŠKE BANKE TRST GORICA.

Trenerka in strateginja za vodenje in komunikacijo

Trenerka in strateginja z dolgoletno globalno prakso na področju komuniciranja. Navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in paleto praktičnih primerov.

Dipl. org. v turizmu, MBA

Izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem z mednarodnimi izkušnjami.

Docentka za slovenski jezik na Filozofski fakulteti v Ljubljani

Docentka za slovenski jezik na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Raziskovalka na SLORI-ju, prevajalka, tolmačka in lektorica.

dipl. dramska igralka

Dolgoletna članica in prvakinja ansambla SNG Nova Gorica je doštudirala dramsko igro in umetniško besedo na AGRFT v Ljubljani.

Diplomirani ekonomist (UN)

Aljaž Zupan je predsednik Društva Lojtra, izobraževalni trener in samostojni podjetnik. Ukvarja se s podpiranjem mladih na različnih področjih.

Diplomirala na Univerzi v Benetkah Ca’ Foscari Fakulteta za Interkulturalni razoj turističnih storitev (Ekonomija in turizem)

Navdušena nad gastronomsko in vinsko kulturo, tradicijami, kulinaričnimi tradicijami in inovacijami, lokalnim razvojem, inovacijami v turističnem sektorju, počasnim in zelenim turizmom, podjetniškim razvojem malih podjetij, digitalnim marketingom, navdušena nad potovanji in odkrivanjem novih krajev.

Trener osebne in poklicne učinkovitosti

Trener voditeljstva in generativnega sodelovanja v mednarodnem kontekstu, z globokim razumevanjem človeka, radovednostjo in širino poslovnih izkušenj.

Magister s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju".

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

uni.dipl.ekon.

Mateja Milost je direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Poslovno tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici. Njena svetovanja in izobraževanja so usmerjena na področje trženja, internacionalizacije, prodajnih strategij in poslovnega komuniciranja.

User registration

You don't have permission to register

Reset password