Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Mateja Milost

  /  Mateja Milost

Mateja Milost

Podjetnica in predavateljica

Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago (Nova Gorica) in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 28 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja Fimago (Nova Gorica) in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 28 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 500 domačim in tujim podjetjem. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko petdesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji in razvojnih projektov. Mateja je tudi predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti, Univerze v Novi Gorici, kjer je nosilka predmetov Marketinške strategije in Ekonomika podjetja. V številnih slovenskih podjetjih, bankah, zavarovalnicah in kompetenčnih centrih vodi izobraževanja s področja trženja, vodenja in komuniciranja. Njena izobraževanja in svetovanja dosegajo odlične evalvacijske ocene.  Mateja je tudi znanstvena direktorica Slovenskega izobraževalnega konzorcija Slov.I.K.

Nekaj referenc:

LUKA KOPER, DARS, ZAVAROVALNICA TRIGLAV, ADRIA DOM, TRIGLAV ZDRAVJE, ADRIATIC SLOVENICA, ABANKA, MEDEX, GZS, SPINTEC, MAHLE ELECTRIC DRIVES SLOVENIJA, ALPLES, LJUBLJANSKE MLEKARNE, SPIRIT SLOVENIJE, MURALES, LIP BLED, LIP BOHINJ, JUB, MARLES HIŠE, AKRON, MENINA, INLES, INCOM, HIT PRESLESS, JELOVICA OKNA, JELOVICA HIŠE, SATLER OKNA IN VRATA, ALPOD, MESO KAMNIK, POMURSKE MLEKARNE, PIVKA DELAMARIS, MERCATOR EMBA, MLEKARNA PLANIKA KOBARID, M SORA, KRONOTERM, MEDIA 24, DAIHEN VARSTROJ….

User registration

You don't have permission to register

Reset password