Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Matic Moličnik

  /  Matic Moličnik

Matic Moličnik

Matic Moličnik je psiholog in mednarodni coach, ki verjame, da je podjetje lahko uspešno le, če resnično prisluhne zaposlenim in strankam.

Matic Moličnik je psiholog in mednarodni coach, ki verjame, da je podjetje lahko uspešno le, če resnično prisluhne zaposlenim in strankam. Svoje izkušnje je Matic najprej pridobival v marketingu, kasneje pa se je posvetil celoviti uporabniški izkušnji (CX – customer experience). Pri svojem delu v vlogi skrbnika uporabniške izkušnje na Petrolu je kmalu opazil, da je dejanska uporabniška izkušnja najbolj odvisna od percepcije strank, ter od zaposlenih, ki to izkušnjo soustvarjajo. Danes Matic kot vodja HR za Slovenijo deluje v mednarodnem podjetju Netcetera, kjer z vodstvom podjetja s sedežem v Švici in 830+ zaposlenimi strateško soustvarja okolje, v katerem v 9 državah nastajajo IT rešitve za finančni sektor prihodnosti. Netcetera je digitalni del skupine Giesecke+Devrient, ki zaposluje preko 14.000 strokovnjakov iz celega sveta.

Poleg soustvarjanja uporabniške izkušnje preko skrbi za zaposlene, Matic aktivno sodeluje s strokovnjaki na področju upravljanja celostne uporabniške izkušnje predvsem preko predavanj in delavnic, svetovanj, nastopov na konferencah, ter s prispevki v stokovni literaturi (npr. v Go to market strategy knjigi avtorice Maje Voje).

Reference:

Petrol, DM drogerie markt, Butan Plin, Ars Pharmae, CMT travel, GoHolidays, MO Kranj, Rokus Klett, IIBA Slovenija, Primorski tehnološki park, Fibran, SVRK …

User registration

You don't have permission to register

Reset password