Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Janez Žezlina

  /  Janez Žezlina

Janez Žezlina

mag.

Janez Žezlina je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in magistriral na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Janez Žezlina je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in magistriral na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Njegova ključna strokovna področja so: razvoj potenciala podjetij in posameznikov, upravljanje talentov, razvoj vodstvenih kompetenc, upravljanje (digitalne) organizacijske kulture in (digitalnih) kompetenc, strateško upravljanje kadrov ter vzpostavljanje sistemov poslovne in delovne uspešnosti.Od leta 2009 deluje kot partner, svetovalec in trener v podjetju ENERGOS d.o.o., kjer se ukvarja s poslovnim in kadrovskim svetovanjem.

Nekaj referenc: GORENJE D.D., PRIMORJE D.D., LIVAR D.D., SKB BANKA D.D., SCHNEIDER ELECTRIC D.O.O., ZAVAROVALNICA MARIBOR D.D., MARIBOR; UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER, LJUBLJANA, F.A. MAIK D.O.O., MARIBOR; GEA COLLEGE D.D., LJUBLJANA; UNIJA POSLODAVACA SRBIJE (UPS), BEOGRAD; LESNA – TIP TOVARNA IVERNIH PLOŠČ OTIŠKI VRH D.D., OTIŠKI VRH; ELEKTRO ENERGIJA D.D., HALCOM D.D., SIMOBIL D.D., DARS D.D., STEKLARNA HRASTNIK D.D., STEKLARNA ROGAŠKA D.D., SPORTINA GROUP, AMZS D.D,…

User registration

You don't have permission to register

Reset password