Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

Konzulent

Ima več kot dvajsetletno izkušnjo na področju svetovanja in finančnega projektiranja za podjetja in druge ustanove. Predsednik ZADRUŽNE KRAŠKE BANKE TRST GORICA.

Trenerka in strateginja za vodenje in komunikacijo

Trenerka in strateginja z dolgoletno globalno prakso na področju komuniciranja. Navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in paleto praktičnih primerov.

Dipl. org. v turizmu, MBA

Izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem z mednarodnimi izkušnjami.

Diplomirani ekonomist (UN)

Aljaž Zupan je predsednik Društva Lojtra, izobraževalni trener in samostojni podjetnik. Ukvarja se s podpiranjem mladih na različnih področjih.

Trener osebne in poklicne učinkovitosti

Trener voditeljstva in generativnega sodelovanja v mednarodnem kontekstu, z globokim razumevanjem človeka, radovednostjo in širino poslovnih izkušenj.

Magister s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju".

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

uni.dipl.ekon.

Mateja Milost je direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Poslovno tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici. Njena svetovanja in izobraževanja so usmerjena na področje trženja, internacionalizacije, prodajnih strategij in poslovnega komuniciranja.

User registration

You don't have permission to register

Reset password