Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Lastnik podjetja Primo Aroma Cafè in Predsednik Združenja Caffè Trieste

Rojen leta 1967, aktivno deluje v kavnem sektorju od najstniskih let, najprej v sektorju surove, nato pražene kave. Ustanovitelj pražarne Primo Aroma, kjer je tudi aktualno zaposlen.

Mag. turizma, MBA

Mateja Hrvatin Kozlovič je podjetnica in inovatorka v turizmu, ki je v slovenski Istri razvila številne nove poslovne modele z namenom povezovanja deležnikov na destinaciji, usvarjanju višje dodane vrednosti in krepitvi trajnostnega razvoja.

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Izredni profesor

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

COO @ LED Luks d.o.o. Po uspešnem sodelovanju (kot udeleženec) pri Start-up programih Primorskega Tehnološkega Parka je prišel v kontakt s start-up podjetjem, ki je začelo z razovjem ter trženjem svetil z LED tehnologijo.

Tadej Rogelja je asistent in doktorski študent na Univerzi na Primorskem, Fakulteti za Turistične študije – Turistici v Portorožu. Skozi leta izkušenj uspešno prepleta akadamesko sfero s praktičnimi izkušnjam v gospodarstvu.

Po diplomi na Fakulteti za računalništvo in informatiko sem se zaposlil na Novi KBM, kariero sem nadaljeval na zavarovalnici Adriatic in Triglav, Zdravstveni zavarovalnici.

Od leta 2010 ustanovitelj, solastnik in generalni direktor podjetja Seven Refractories (Divača) - ognjevzdržni betoni, s preko 100 M EUR prometa. 4 Tovarne in 15 podjetij široma po svetu.

User registration

You don't have permission to register

Reset password