Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Izredni profesor

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

Konzulent

Ima več kot dvajsetletno izkušnjo na področju svetovanja in finančnega projektiranja za podjetja in druge ustanove. Predsednik ZADRUŽNE KRAŠKE BANKE TRST GORICA.

Trenerka in strateginja za vodenje in komunikacijo

Trenerka in strateginja z dolgoletno globalno prakso na področju komuniciranja. Navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in paleto praktičnih primerov.

Dipl. org. v turizmu, MBA

Izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem z mednarodnimi izkušnjami.

Strateška direktorica

Po izobrazbi novinarka, ki se je prek 20-letnega dela v marketinških agencijah in z dodatnimi usposabljanji razvila v marketinško strateginjo, specializirano za trajnostni marketing. Predavateljica in podbudnica trajnostnih panožnih sprememb, ki verjame, da odgovornost trajnostnega prehoda nosimo vsi.

Diplomirani ekonomist (UN)

Aljaž Zupan je predsednik Društva Lojtra, izobraževalni trener in samostojni podjetnik. Ukvarja se s podpiranjem mladih na različnih področjih.

Trener osebne in poklicne učinkovitosti

Trener voditeljstva in generativnega sodelovanja v mednarodnem kontekstu, z globokim razumevanjem človeka, radovednostjo in širino poslovnih izkušenj.

NLP Coach, Mojster

Andreja je certificirana NLP Coachinja in NLP Mojster, pred vsem tem pa človek, ki ima v sebi iskreno željo pomagati sočloveku k višji kakovosti njegovega življenja, odnosa in dobrega stika s samim seboj in ostalimi.

Magister s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju".

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

uni.dipl.ekon.

Mateja Milost je direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Poslovno tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici. Njena svetovanja in izobraževanja so usmerjena na področje trženja, internacionalizacije, prodajnih strategij in poslovnega komuniciranja.

Igralka, pedagoginja

Urška je igralka in gledališka pedagoginja, članica Igralskega studia v Ljubljani, kjer je študirala dramsko igro. Ustvarja na področju gledališča, filma in televizije. Je soustanoviteljica Gledališke šole Talia v Kopru, kjer 18. leto poučuje dramsko igro.

Univ. dipl. muz, MBA

Ksenija Benedetti je izredna predavateljica na Univerzi na Primorskem in vodja Akademije za poslovni protokol. 18 let je vodila državni Protokol Republike Slovenije, 20 let pa že predava različnim javnostim, od gospodarstva, javne uprave in diplomacije. Je avtorica dveh knjig: Protokol, simfonija forme in Kažipoti, sonatina o odnosih in kulturi srca. Je tudi prejemnica več nagrad.

User registration

You don't have permission to register

Reset password