Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Arhiv

  /  

radijska in TV voditeljica

Betka Šuhel Mikolič– novinarka, radijska in TV voditeljica, organizatorka dogodkov in svetovalka za odnose z javnostmi, se je medijskemu pojavljanju zapisala že pri 16. letih. Na 30-letni medijski poti se je najraje brusila pred mikrofonom komercialnih radijskih postaj, čeprav je levji delež svoje kariere opravila pred TV kamerami Televizije Slovenija in POP TV. Danes svoje znanje in bogate izkušnje javnega nastopanja predaja naprej študentom in podjetjem, poklicno pa se največ ukvarja s strateškim komuniciranjem.

Nataša Konc Lorenzutti (1970) je diplomirala na AGRFT v Ljubljani, na oddelku za dramsko igro in umetniško besedo. Leta 2010 je končala tudi univerzitetni magistrski študij umetniške besede pri prof. Alešu Valiču. Pet let je bila kot igralka angažirana v dveh slovenskih poklicnih gledališčih, od leta 1999 pa se posveča leposlovju.

Giulia Cernic je študentka magistrskega študija Komunikologija podjetij in organizacij na Videmski univerzi. Leta 2021 je diplomirala iz ekonomije na Ljubljanski univerzi, kjer je triletni študij opravila na smeri za trženje.

Voditeljica

Po avdiciji Radia Študent za spikerje sem začela delati kot novinarka Mihe Šaleharja in Andreja Karolija na Valu 202. Po opravljenem tečaju za kulturo govora pred mikrofonom, sem začela s sinhronizacijo risank in dokumentarcev, leta 2021 pa se pridružila medijski hiši RAI. Na Radiu Trst A poleti vodim oddajo Brezčasni, čez leto pa oddajo Prisluhni filmu. Lani sem postala voditeljica na Valu 202, objavljam pa tudi svoj podcast Rožnata dolina. Trenutno opravljam magisterij iz študija Oblike govora na AGRFT v Ljubljani.

Licencirana trenerka uspešnosti

Saše Einsiedler se mnogi spominjate z radia in televizije. V svoji dolgoletni karieri si je nabrala obilo izkušenj nastopanja, ki jih z veseljem podeli z udeleženci njenih delavnic. Čeprav je nastopanje njena prva strast, pa enako navdušeno deli svoja znanja iz mnogih izobraževanj doma in v tujini. Tako je Saša danes licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu. Leta 2020 je bila razglašena za najboljšo predavateljico leta!

User registration

You don't have permission to register

Reset password