Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Zaključek 1. faze projekta Spretno(ra)sti

Z včerajšnjim dnem smo zaključili vse predvidene module prvega leta projekta Spretno(ra)sti, ki ga v skupni organizaciji prirejata Mladinski dom Gorica in Slovenski izobraževalni konzorcij (Slov.I.K.). Ob tem zaključku pa hkrati ugotavljamo, da se je naša skupna zgodba šele začela.

Do sedaj nam je uspelo pokriti sektorje komunikacije, menedžmenta, govora in nastopanja ter aktivnega državljanstva, v prihodnosti pa bomo počasi odpirali še dodatne, popolnoma nove možnosti izobraževanja, ki bodo na enak način posebej zasnovane za opredeljene ciljne skupine.

V prvem letu projekta, smo imeli že več kot 100 prijav na vse podane module. Na podlagi števila obiskov lahko torej rečemo, da smo bili pri našem cilju motiviranja posameznikov k vseživljenjskemu učenju zelo uspešni.

Radi bi se zahvalili vsem predavateljem, ki so skupaj z nami začrtali zametke izobraževalnega procesa za mlade in kadrovskega izpopolnjevanja v sklopu organizacije slovenske manjšine, ter hkrati trgu dela omogočili nove kvalificirane kadre.

User registration

You don't have permission to register

Reset password