Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Predavatelji

  /  Predavatelji

Žiga Turk

Prof. Dr.

Kot univerzitetni profesor predava na številnih evropskih univerzah. Je predstavnik tehnične inteligence s širokim znanjem, ki sega tudi na humanistiko in filozofijo, izkusil pa je tudi vlogo ministra.

Janez Juhant

Dr.

Je duhovnik, teolog, predavatelj, zaslužni profesor na Teološki fakulteti v Ljubljani, kjer je bil tudi dekan, raziskovalec in publicist, avtor temeljne monografije o Lambertu Ehrlichu, član programskega sveta RTV Slovenija, družbeno angažiran, se oglaša v medijih z aktualnimi razmišljanji, je predsednik društva Združeni ob lipi sprave.

Betka Šuhel Mikolič

radijska in TV voditeljica

Betka Šuhel Mikolič– novinarka, radijska in TV voditeljica, organizatorka dogodkov in svetovalka za odnose z javnostmi, se je medijskemu pojavljanju zapisala že pri 16. letih. Na 30-letni medijski poti se je najraje brusila pred mikrofonom komercialnih radijskih postaj, čeprav je levji delež svoje kariere opravila pred TV kamerami Televizije Slovenija in POP TV.

Nataša Konc Lorenzutti

Mag.

Nataša Konc Lorenzutti (1970) je diplomirala na AGRFT v Ljubljani, na oddelku za dramsko igro in umetniško besedo. Leta 2010 je končala tudi univerzitetni magistrski študij umetniške besede pri prof. Alešu Valiču. Pet let je bila kot igralka angažirana v dveh slovenskih poklicnih gledališčih, od leta 1999 pa se posveča leposlovju.

Giulia Černic

Giulia Cernic je študentka magistrskega študija Komunikologija podjetij in organizacij na Videmski univerzi. Leta 2021 je diplomirala iz ekonomije na Ljubljanski univerzi, kjer je triletni študij opravila na smeri za trženje.

Mateja Morić

Mateja Morić od leta 2012 pri svojem delu uporablja neformalno metodologijo izobraževanja. Delala je z odraslimi, ki so bile_i storilke_ci kriminalnih dejanj, z ranljivimi skupinami mladih ter z otroki. V zadnjih letih ustvarja, izvaja in evalvira različne delavnice in treninge za LGBTIQ+ skupnost in mlade, ki pripadajo drugim marginaliziranim skupinam.

Eva Jus

Eva Jus se je z neformalnim izobraževanjem začela ukvarjati leta 2006 preko impro gledališča. Od takrat uporablja gledališke metode za naslavljanje najrazličnejših tem. Vodi tedenske delavnice za srednješolce ter za otroke in mladostnike z motnjo v duševnem razvoju. Poleg gledališča se osredotoča na teme kot so: skupinska dinamika, inkluzija, feminizem, intersekcionalnost, aktivizem, pripovedovalstvo itn.

Katja Stojnić

Voditeljica

Po avdiciji Radia Študent za spikerje sem začela delati kot novinarka Mihe Šaleharja in Andreja Karolija na Valu 202. Po opravljenem tečaju za kulturo govora pred mikrofonom, sem začela s sinhronizacijo risank in dokumentarcev, leta 2021 pa se pridružila medijski hiši RAI. Na Radiu Trst A poleti vodim oddajo Brezčasni, čez leto pa oddajo Prisluhni filmu. Lani sem postala voditeljica na Valu 202, objavljam pa tudi svoj podcast Rožnata dolina. Trenutno opravljam magisterij iz študija Oblike govora na AGRFT v Ljubljani.

Alek Devetak

Upravitelj in so-ustanovitelj podjetja “Coding Duck s.r.l.” ki se ukvarja s razvojem spletnih strani in upravitelj podjetja “Exacta Partners” ki se ukvarja z računovodskimi storitvami.

Maja Drobne

Vodja izobraževanja v organizaciji PiNA

Maja Drobne je vodja izobraževanja v organizaciji PiNA. Je članica bazena trenerjev Slovenske NA E+ MOVIT. Sodeluje z različnimi mednarodnimi organizacijami in podpornimi centri SALTO na tematikah projektnega vodenja, komuniciranja, digitalnega izobraževanja, vključevanja ranljivih ciljnih skupin, participacije, skupinske dinamike in strateških pristopov. Vodila je več usposabljanj za vodje nevladnih organizacij, usposabljanja za trenerje ter usposabljanja na področju aktivnega državljanstva in človekovih pravic. Njena strast je odkrivanje potenciala v ljudeh in skupinah ter jih spodbujati, da ga uresničijo. Trdno verjame v pristope, kot so ``art of hosting``, nenasilna komunikacija in raziskovalno učenje. Ustvarjanje in načrtovanje učnih procesov je nekaj, kar jo resnično veseli, zlasti v raziskovanju različnih stilov učenja in kako jih obravnavati z različnimi metodologijami. Sodeluje z Univerzo v Ljubljani pri razvoju različnih projektov, ki spodbujajo aktivno državljanstvo.

dr. Ksenija Benedetti

Ksenija Benedetti je bila julija 2000 prvič imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije. V osemnajstih letih njene kariere se je v Republiki Sloveniji zvrstilo veliko zgodovinskih dogodkov, ki jih je skupaj s sodelavci pripravila in izvedla. Njen poseben izziv je bila tudi priprava in izvedba obiska britanske kraljice Elizabete II v Sloveniji jeseni 2008, izvedba obiska ameriškega predsednika G. W. Busha leta 2008 in trije obiski ruskega predsednika Vladimirja Putina. Protokolarne dogodke in obiske na najvišji ravni je pripravljala za vse predsednike samostojne Republike Slovenije: gospoda Milana Kučana, dr. Janeza Drnovška, dr. Danila Turka in gospoda Boruta Pahorja; ter za vse predsednike vlad (razen za prvega – dr. Lojzeta Peterleta). Leta 2017 je Protokol Republike Slovenije pod njenim vodstvom prejel priznanje Ministrstva za obrambo za večletno sodelovanje z Gardo Slovenske vojske. Uspešnost njenega dela se kaže tudi v mnogih zahvalnih pismih – od Bele hiše do španskega in britanskega dvora. Opravila je veliko strokovnih intervjujev na nacionalni televiziji in radiu ter drugih lokalnih televizijah in radiih, prav tako pa v vseh večjih dnevnih časopisih in revijah.

Saša Einsiedler

Licencirana trenerka uspešnosti

Saše Einsiedler se mnogi spominjate z radia in televizije. V svoji dolgoletni karieri si je nabrala obilo izkušenj nastopanja, ki jih z veseljem podeli z udeleženci njenih delavnic. Čeprav je nastopanje njena prva strast, pa enako navdušeno deli svoja znanja iz mnogih izobraževanj doma in v tujini. Tako je Saša danes licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, hipno-transformativna coachinja, mediatorka... Je mama petih otrok in leta 2020 razglašena za najboljšo predavateljico leta!

Prof. Dr. Mitja Ruzzier

Profesor podjetništva

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Fabrizio Polojaz

Predsednik Združenja Caffè Trieste

Rojen leta 1967, aktivno deluje v kavnem sektorju od najstniskih let, najprej v sektorju surove, nato pražene kave. Ustanovitelj pražarne Primo Aroma, kjer je tudi aktualno zaposlen.

Dr. Aljaž Stare

Izredni profesor

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa.

Mateja Hrvatin Kozlovič

Mag. turizma, MBA

Mateja Hrvatin Kozlovič je podjetnica in inovatorka v turizmu, ki je v slovenski Istri razvila številne nove poslovne modele z namenom povezovanja deležnikov na destinaciji, usvarjanju višje dodane vrednosti in krepitvi trajnostnega razvoja.

Rado Pišot

Redni profesor

Kineziolog/Znanost o gibanju, redni profesor, znanstveni svetnik;<br /> motorični razvoj in motorično učenje; teoretične osnove športnega treniranja in prenos znanja v gibalno-športno vadbo.

Dr. Aleksander Zadel

Univi. dipl. psiholog, Specialist klinične psihologije

Dr. Aleksander Zadel je doktor psihologije in specialist klinične psihologije. Zaposlen je v podjetju Inštitut C.A.R. Ukvarja se z razvojem posameznikov in timov.

Roberto Biloslavo

Prof. Dr.

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

Elija Fajt

COO @ LED Luks d.o.o.

Tadej Rogelja

mag.

Tadej Rogelja je asistent in doktorski študent na Univerzi na Primorskem, Fakulteti za Turistične študije – Turistici v Portorožu. Skozi leta izkušenj uspešno prepleta akadamesko sfero s praktičnimi izkušnjam v gospodarstvu.

Simon Vidmar

Magister informacijsko upravljalskih ved

Po diplomi na Fakulteti za računalništvo in informatiko sem se zaposlil na Novi KBM, kariero sem nadaljeval na zavarovalnici Adriatic in Triglav, Zdravstveni zavarovalnici.

Erik Zobec

CEO Seven Refractories

od 2010 Seven Refractories (Divača), ustanovitelj, solastnik in generalni direktor - CEO, ognjevzdržni betoni, z preko 100 M EUR prometa. 4 Tovarne in 15 podjetij široma po svetu.

Žiga Dornik

Producent in režiser

Žiga Dornik se zadnjih osem let posveča video produkciji, od leta 2014 tudi na čelu svoje produkcije Catalyst.

Tom Mezga

Kreativni direktor

Oblikovalec z izkušnjami kreativnega in umetniškega direktorja na številnih domačih in mednarodnih naročnikih.

Matevž Jerman

Režiser, kurator

Matevž Jerman se aktivno udejstvuje kot filmski kurator in režiser videospotov ter eksperimentalnih filmov.

Dr. Maja Konečnik Ruzzier

Profesorica trženja

Maja Konečnik Ruzzier je redna profesorica in predstojnica katedre za trženje na ljubljanski Ekonomski fakulteti.

User registration

You don't have permission to register

Reset password