Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Predavatelji

  /  Predavatelji

Svetovalec za evropske zadeve na IPM Inštitutu za politični menedžment

Kristjan Kos je diplomant obramboslovja, ki se zadnja leta ukvarja predvsem z izobraževanjem mladih na področju aktivnega državljanstva, politične pismenosti, političnega sistema Republike Slovenije in delovanja Evropske Unije.

Novinarka, svetovalka za strateško komuniciranje

Trenerka javnega nastopanja, soavtorica učbenika Multimedijski praktikum - IAM, sooblikovalka nacionalnega kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo napovedovalec – moderator.

Univ. Dipl. obl. s priznanjem pomembnih umetniški del

Matjaž Tomažič je grafični ter UX/UI oblikovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Prav tako je docent na Fakulteti za dizajn v Ljubljani.

Red. Prof. Mag.

Alida Bevk je diplomirana dramska igralka in od leta 2009 predavateljica govora na AGRFT. V svojem raziskovanju govora se je predvsem posvetila fiziologiji diha, ki ga povezuje s čustvenim stanjem govorca in nadalje z negovo govorno interpretacijo.

Evgen Ban je operativni tajnik ZSŠDI, radijski in televizijski voditelj ter poklicni moderator z dolgoletnimi izkušnjami na medanrodni ravni.

Univ. dipl. muz, MBA

Ksenija Benedetti je izredna predavateljica na Univerzi na Primorskem in vodja Akademije za poslovni protokol. 18 let je vodila državni Protokol Republike Slovenije, 20 let pa že predava različnim javnostim, od gospodarstva, javne uprave in diplomacije. Je avtorica dveh knjig: Protokol, simfonija forme in Kažipoti, sonatina o odnosih in kulturi srca. Je tudi prejemnica več nagrad.

Igralka, pedagoginja

Urška je igralka in gledališka pedagoginja, članica Igralskega studia v Ljubljani, kjer je študirala dramsko igro. Ustvarja na področju gledališča, filma in televizije. Je soustanoviteljica Gledališke šole Talia v Kopru, kjer 18. leto poučuje dramsko igro.

Strokovni sodelavec na IPM Inštitutu za politični menedžment

Petar Mrdović je diplomant mednarodnih odnosov, ki se zadnja leta ukvarja predvsem z izobraževanjem mladih na področju aktivnega državljanstva, politične pismenosti, političnega sistema Republike Slovenije in delovanja Evropske Unije. Trenutno zaključuje dvojni magister Evropskih študij in javnih politik ter upravljanja.

uni.dipl.ekon.

Mateja Milost je direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Poslovno tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici. Njena svetovanja in izobraževanja so usmerjena na področje trženja, internacionalizacije, prodajnih strategij in poslovnega komuniciranja.

Profesionalno se ukvarjam z vodenjem evropskih in drugih projektov in s pridobivanjem nepovratnih sredstev za neprofitne organizacije, podjetja in institucije.

Magister s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju".

NLP Coach, Mojster

Andreja je certificirana NLP Coachinja in NLP Mojster, pred vsem tem pa človek, ki ima v sebi iskreno željo pomagati sočloveku k višji kakovosti njegovega življenja, odnosa in dobrega stika s samim seboj in ostalimi.

Trener osebne in poklicne učinkovitosti

Trener voditeljstva in generativnega sodelovanja v mednarodnem kontekstu, z globokim razumevanjem človeka, radovednostjo in širino poslovnih izkušenj.

Diplomirala na Univerzi v Benetkah Ca’ Foscari Fakulteta za Interkulturalni razoj turističnih storitev (Ekonomija in turizem)

Navdušena nad gastronomsko in vinsko kulturo, tradicijami, kulinaričnimi tradicijami in inovacijami, lokalnim razvojem, inovacijami v turističnem sektorju, počasnim in zelenim turizmom, podjetniškim razvojem malih podjetij, digitalnim marketingom, navdušena nad potovanji in odkrivanjem novih krajev.

Diplomirani ekonomist (UN)

Aljaž Zupan je predsednik Društva Lojtra, izobraževalni trener in samostojni podjetnik. Ukvarja se s podpiranjem mladih na različnih področjih.

dipl. dramska igralka

Dolgoletna članica in prvakinja ansambla SNG Nova Gorica je doštudirala dramsko igro in umetniško besedo na AGRFT v Ljubljani.

Docentka za slovenski jezik na Filozofski fakulteti v Ljubljani

Matejka Grgič je jezikoslovka, prevajalka, tolmačka, lektorica, predavateljica na Univerzi v Ljubljani in sodelavka SLORI-ja.

Strateška direktorica

Po izobrazbi novinarka, ki se je prek 20-letnega dela v marketinških agencijah in z dodatnimi usposabljanji razvila v marketinško strateginjo, specializirano za trajnostni marketing. Predavateljica in podbudnica trajnostnih panožnih sprememb, ki verjame, da odgovornost trajnostnega prehoda nosimo vsi.

Dipl. org. v turizmu, MBA

Izkušena specialistka za gostinstvo, hotelirstvo in turizem z mednarodnimi izkušnjami.

Trenerka in strateginja za vodenje in komunikacijo

Trenerka in strateginja z dolgoletno globalno prakso na področju komuniciranja. Navduši s strokovnostjo, primorsko toplino in paleto praktičnih primerov.

Konzulent

Ima več kot dvajsetletno izkušnjo na področju svetovanja in finančnega projektiranja za podjetja in druge ustanove. Predsednik ZADRUŽNE KRAŠKE BANKE TRST GORICA.

TikTok monster

Primož Oberč iz Zagorja ob Savi. Star 19 let. S TikTokom se ukvarjamo že 2 leti. Imamo agencijo kje sodelujemo z več kot 25 strankami. Med drugimi Wolt, Vitapur, Vigoshop, Estetika Fabjan… Zanima me podjetništvo, razvoj in napredek. V TikToku vidim ogromno priložnost za podjetja in mlade kreatorje!

Roberto Biloslavo je profesor managementa in trajnostnega razvoja. Njegovo raziskovalno in svetovalno delo je usmerjeno v strateško načrtovanje in spreminjanje organizacije.

Izredni profesor

Dr. Aljaž Stare je profesor, trener in svetovalec na področju projektnega, procesnega in strateškega managementa.

Mitja Ruzzier je profesor podjetništva s praktičnimi izkušnjami podjetništva, vodenja organizacij in projektov ter pridobivanja sredstev.

Dr. Socialne psihologije

Dr. Aleksander Zadel je doktor socialne psihologije in specialist klinične psihologije. Zaposlen je na Inštitutu za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio.

Profesorica trženja

Maja Konečnik Ruzzier je redna profesorica in predstojnica katedre za trženje na ljubljanski Ekonomski fakulteti.

User registration

You don't have permission to register

Reset password