Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Saša Einsiedler

  /  Saša Einsiedler

Saša Einsiedler

Licencirana trenerka uspešnosti

Saše Einsiedler se mnogi spominjate z radia in televizije. V svoji dolgoletni karieri si je nabrala obilo izkušenj nastopanja, ki jih z veseljem podeli z udeleženci njenih delavnic. Čeprav je nastopanje njena prva strast, pa enako navdušeno deli svoja znanja iz mnogih izobraževanj doma in v tujini. Tako je Saša danes licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, hipno-transformativna coachinja, mediatorka... Je mama petih otrok in leta 2020 razglašena za najboljšo predavateljico leta!

Saše Einsiedler se mnogi spominjate z radia in televizije. V svoji dolgoletni karieri si je nabrala obilo izkušenj nastopanja, ki jih z veseljem podeli z udeleženci njenih delavnic. Čeprav je nastopanje
njena prva strast, pa enako navdušeno deli svoja znanja iz mnogih izobraževanj doma in v tujini. Tako je Saša danes licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, hipno-transformativna coachinja, mediatorka… Je mama petih otrok in leta 2020 razglašena za najboljšo predavateljico leta!

User registration

You don't have permission to register

Reset password