Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Primož Oberč

  /  Primož Oberč

Primož Oberč

TikTok monster

Primož Oberč iz Zagorja ob Savi. Star 19 let. S TikTokom se ukvarjamo že 2 leti. Imamo agencijo kje sodelujemo z več kot 25 strankami. Med drugimi Wolt, Vitapur, Vigoshop, Estetika Fabjan… Zanima me podjetništvo, razvoj in napredek. V TikToku vidim ogromno priložnost za podjetja in mlade kreatorje!

Sem Primož Oberč iz Zagorja ob Savi. Obiskoval sem Gimnazijo Bežigrad sedaj pa obiskujem Ekonomsko Fakulteto v Ljubljani mednarodni oddelek. Takoj pri svojih 18 letih sem odprl svojo prvo firmo. Začeli smo s projektom Fundl. Ves ta čas se ukvarjamo s TikTokom. Imeli smo tudi svoje spletne trgovine sedaj pa vodim agencijo WeAreTikTok!
TikTok me spremlja že vrsto let. Na njem vidim ogromno priložnosti saj ga starejši še ne razumejo, sigurno pa se bo postavil ob bok vsem velikim socialnim omrežjim tudi po perfromance spendu.
Trenutno agencijo sestavlja že 4 zaposleni. Sodelujemo z več kot 25 strankami. Med drugimi Wolt, Vitapur, Vigoshop, Estetika Fabjan… Zanima me podjetništvo, razvoj in napredek. V TikToku vidim ogromno priložnost za podjetja in mlade kreatorje!
Rad bi pomagal mladim in jih navdušil za podjetništvo in TikTok.

User registration

You don't have permission to register

Reset password