Designed and built with care, filled with creative elements

Top
a

Meta Pavlin Avdić

  /  Meta Pavlin Avdić

Meta Pavlin Avdić

Strateška direktorica

Po izobrazbi novinarka, ki se je prek 20-letnega dela v marketinških agencijah in z dodatnimi usposabljanji razvila v marketinško strateginjo, specializirano za trajnostni marketing. Predavateljica in podbudnica trajnostnih panožnih sprememb, ki verjame, da odgovornost trajnostnega prehoda nosimo vsi.

Meta Pavlin Avdić je soustanoviteljica in strateška direktorica agencije prvi.prvi., specializirane za kreativne trajnostne marketinške projekte.

V dobrih dveh desetletjih agencijskega dela je začela kot PR-ovka, se razvila v vsebinko vseh vrst, osvojila veščine vodenja tima in naročnikov ter v zadnji četrtini svoje kariere strateško vodila tako naročnike kot njihov razvoj. Z ustanovitvijo prvi.prvi. se je specializirala za razvoj in implementacijo trajnostnih komunikacijskih praks ter projektov in kampanj.

Na Cambridge Institut for Sustainability Leadership je pridobila certifikat Sustainability Business Management. Verjame, da bodo trajnostno prihodnost gradile znamke, ki jih vodi smisel obstoja, znamke, ki prevzemajo odgovornost in aktivno vlogo pri oblikovanju trajnostnega potrošnika. Prepričana je, da bi tako vlogo morala imeti tudi kreativna industrija.

User registration

You don't have permission to register

Reset password